Január 4-én, 21:20-kor indul a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban az RTL Klubon. A kórházsorozat minden hétköznap este a Keresztanyu után látható lesz, mely azért is nagy meglepetés, mert évek óta nem volt olyan a csatornán, hogy amerikai sorozat a főműsoridő első felében és napiban kerülne képernyőre. A produkció hazájában 2018-ban indult, eddig 2 évad került belőle képernyőre, melyek az amerikai NBC csatorna szintjén olyan jól mentek, hogy már a 3-4-5. szezonokat is megrendelték a szériából. A sorozatot itthon elsőként 2019 elején a VIASAT3 mutatta be, a második etapját pedig az AXN sugározta, az idei év során pedig a Coolon is látható volt.

A New Amsterdam igaz történeten, Dr. Eric Manheimer memoárján, a Tizenkét páciens: Élet és halál a Bellevue Klinikán című íráson alapul és egy teljesen új oldalát mutatja be a kórházi mindennapoknak. A történet szerint Dr. Max Goodwin, a New Amsterdam kórház új orvosigazgatója azzal kezdi munkáját, hogy egyesével megismerkedik a személyzettel, még a takarítókkal is. Azt szeretné tudni: hogyan segíthetek? Válasz hiányában kész egy egész osztálynak felmondani, ha ott az orvosokat jobban érdeklik a bevételi források, mint a hatékonyabb gyógyítás. Max minden építő ötletre vevő, és azonnal cselekszik. Csak saját, titkolt halálos betegsége az, ami megállíthatja a reformokban.

A hamarosan az RTL Klubon is bemutatkozó kórházsorozatában a főszereplőt Ryan Eggold játssza, akit a Feketelistából vagy a 90210-ből ismerhetnek a nézők, de mellette találkozhatunk még Freema Agyeman-nal, a Ki vagy, doki? sztárjával, Janet Montgomery-vel, akit a Skinsből ismerhetünk. Feltűnik még Jocko Sims a Dreamgirls-ből és a Majmok bolygója: Forradalomból, valamint Tyler Labine is, aki az idei Végtelen útvesztő-ben is szerepelt.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en