2017 őszén az HBO programigazgatója, Casey Bloys úgy nyilatkozott, hogy a Trónok harcának a csatorna több befejezést is forgat, ezzel megelőzve, hogy a rajongók el tudják spoilerezni a finálét. Így ha valami ki is szivárog az utolsó részről, akkor az emberek nem fogják tudni, hogy a valódi végjátékról van-e szó. Most az HBO hivatalos álláspontja az egyik pillanatról a másikra kérdőjeleződött meg, a sorozat egyik színésze, Maisie Williams ugyanis egy talkshow-ban cáfolta meg Bloys szavait.

Az Arya Starkot játszó Maisie Williams Jimmy Kimmelnek fejtette ki, hogy szerinte az HBO-nak nincs elég pénze arra, hogy több, fel nem használt befejezést forgasson. A színésznő elmondta, ő már tudja, hogyan fejeződik be a Trónok harca, az viszont, hogy Williams sok forgatáson vesz részt, korántsem garantálja, hogy karaktere végig jelen lesz a szezonban. Az egyes epizódok felvétele ugyanis rengeteg időt vesz igénybe, a hátralévő 6 rész várhatóan legalább másfél órás lesz.

A Trónok harca csak 2019-ben tér vissza az HBO-ra, a pontos premierdátum még nem ismert. A sorozat rajongóinak túlzottan aggódniuk nem kell, hiszen Westeros nem tűnik el végleg a képernyőkről, a kábelcsatorna jelenleg is 5 előzményszérián dolgozik egyszerre.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en