Az elkövetkező hónapokban a Sorozatjunkie információi szerint három sorozatot is új évaddal folytat az RTL Spike. A csatornát a nevével ellentétben nem az RTL Magyarország, hanem a Viacom üzemelteti, ami idehaza olyan csatornákat működtet mint a Comedy Central, a Paramount Channel vagy a Nickelodeon.

Két évvel ezelőtt, 2016 decemberében mutatta be az RTL Spike A visszatérők című posztapokaliptikus drámasorozatot. Az Amerikában nagy sikerrel vetített széria második és harmadik évadát tavaly hozta el magyarul a csatorna, és a 2017 októberi szezonzáró óta nem került képernyőre új rész belőle. Több mint egy év szünet után, idén év végén folytatódik a sorozat. A visszatérők negyedik, tizenhárom részes évada december 11-én indul az RTL Spike-on.

Szintén új epizódokkal tér vissza az RTL Spike-ra az iZombie is. A horror elemekkel tűzdelt krimi eredetileg 2017 novemberében indult volna, ám elhalasztották a hazai premiert, és csak 2018 januárjában került képernyőre. A rövid első évadot szünet nélkül követte a hosszabb második, és február közepén szünetre ment a széria. Az iZombie harmadik, 13 részes évada december 13-án indul a csatornán.

hirdetés

Emellett jövőre az RTL Spike hozza el a Vikingek című drámasorozat folytatását. A Vikingeket 2013-ban a VIASAT3 mutatta be, majd két évad után, 2015-től a széria átkerült a VIASAT6-ra. Az Egyesült Államokban tavaly ősszel indult a sorozat ötödik évada. A szezont két részletben sugározzák, a második fele idén novemberben indul az amerikai History csatornán. Magyarországon a VIASAT-adók után az RTL Spike hozza el a sorozat legfrissebb részeit. A húsz epizódból álló ötödik évad hazai vetítése január 23-án indul.

A Sorozatjunkie információival kapcsolatban megkerestük az RTL Spike-ot üzemeltető Viacomot, ahol a SorozatWikinek megerősítették, hogy ezek a sorozatfolytatások valóban érkeznek a közeljövőben.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor