.

Ma távozik Szőke Zoltán a Barátok köztből

Írta: KTL | 2019. október 25. 06:15
Végleg lezárul egy korszak: péntek este utoljára láthatják Berényi Miklós karakterét a Barátok közt rajongói - írja a Blikk. A kegyetlen üzletembert alakító Szőke Zoltán ugyanis 21 év után búcsút intett a sorozatnak. A főgonosz stílusosan távozik, rácsok mögött köszön el a nézőktől. Viszont annak ellenére, hogy Szőke döntése véglegesnek tűnik, a Blikk úgy tudja, karaktere élve marad. Messze a Mátyás király tértől, a rácsok mögött tengeti további életét, ahol egy egyelőre még titokban tartott ok miatt nem látogathatják a szerettei.
"Szőke Zoltán azt szerette volna, ha Berényi Miklós megjavul, és a jövőben jobban hasonlít hozzá a karakter, de erre a produkció nem volt nyitott. Ám meghagytak egy kis mozgásteret, Berényi Mikós ugyanis nem hal meg" – mesélte a Barátok köztön dolgozó egyik stábtag a bulvárlapnak. "Hiszen kiindulva az eddig történetekből, vele bármi történik, legyen az robbantás, lövés vagy rákos megbetegedés, azt túléli. Így legalább nyitva marad egy kiskapu, ha a produkció vissza akarja hozni." A Blikknek nyilatkozó bennfentes szerint a közeljövőben erre nem sok esély van. Éppen ezért a sorozat készítői egy ideje elkezdték felépíteni az új, izgalmas karaktereket. Volosinovszki György Szántó Áronként, Bátyai Éva Harmat Szonjaként és Pesák Ádám Harmath Gergőként is ezt a tábort erősíti, de hosszú évek után visszatért az örök rivális, az Ábrahám Edit által megformált Berényi Claudia is.
A produkció nemcsak ezért bízik abban, hogy a Barátok közt Berényi Miki nélkül is sikeres lesz. "Huszonegy év nagy idő, megértjük Szőke Zoltán döntését. Azt azonban nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Barátok közt eddig sem Berényi Miklósról szólt, hanem a Mátyás király tér lakónak életéről" – jelentette ki a sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter, aki hozzátette, eddig annyi minden történt már Mikivel és így lesz ez nélküle is. "Azzal, hogy Miklós eltűnik, a sorozat nem ér véget. Régi és új szereplők is érkeznek, továbbra is rengeteg dráma és izgalom várható, szóval igaz a mondás, hogy nálunk tényleg bármi megtörténhet" - zárta a bulvárlapnak.


További hírek

A koronavírus miatt le kellett cserélni a Barátok közt egyik szereplőjét

Ismert műsorvezető fog szerepelni a Barátok köztben

Ma este végleg távozik a Barátok közt egyik fontos főszereplője

Visszatér a Barátok közt egyik legnépszerűbb korábbi főszereplője


Hozzászólások