A 44 éves Jerry O”Connellt a legtöbben a Sliders című klasszikus sorozatban láthatták először, a színész azonban későbbi karrierje során is feltűnt felkapott produkciókban. A veterán sztárt láthattuk a Milliárdok nyomában (Billions) 3 részében, a Scream Queens – Gyilkos történetben, legutoljára pedig az Agymenőkben. Ma este az AXN-en világpremierként debütál Jerry O”Connell legújabb sorozata, a Carter, mely könnyed nyomozós széria, egy kis csavarral.

A Carter április 15-től, minden vasárnap 20:00-kor lesz látható az AXN-en, a történet középpontjában pedig egy olyan férfi áll, aki miután kitör kisvárosi környezetéből, befut Hollywoodban, egy nyomozós sorozat főszereplője lesz. Az álomszerű kaland viszont csúfos véget ér, amikor Harley Carter nyilvánosan kap idegösszeroppanást, emiatt pedig kénytelen lesz hazaköltözni. A fényűző partiknak, az álomnőnek és a hírnévnek is annyi, gyermekkori barátjának köszönhetően azonban Carter élete új fordulatot vesz. Az egykori színész a valóságban is detektívnek áll, hogy a legkülönösebb ügyeket is felgöngyölítse!

A Carter epizodikus sorozat lesz, így minden részben más bűntényre kell számítani, némi átíveléssel persze. A széria nagy rejtélye ugyanis az lesz, hogy Harley ki tudja-e deríteni, mi történt 25 évvel ezelőtt eltűnt édesanyjával. Jerry O”Connell azt nyilatkozta az újdonságról, hogy a produkció ügyesen egyensúlyoz a humor és az izgalmas bűnesetek között.

hirdetés

A Sony Pictures Televisionnek a Carter a második nemzetközi piacra gyártott sorozata az Elfeledve (Absentia) után. A vasárnap esténként látható széria 10 részes lesz, Ontarióban forgatták, a nemzetközi sajtó szerint pedig az AXN joggal reménykedhet abban, hogy ez a produkciója is sikeres lesz. A nézők a mai napig szeretik a nyomozós sorozatokat, a Carter pedig betöltheti azt az űrt, amit a Castle és a Dr. Csont hagyott maga után. Vajon tényleg képes egy krimiszéria sztárja a valóságban is ügyeket megoldani? Vasárnap esténként kiderül az AXN-en.

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor