A Yellowstone 2018 nyarán mutatkozott be az amerikai Paramounton. A sorozat Taylor Sheridan alkotása, aki olyan sikerfilmeket jegyzett, mint a Wind River, vagy a Sicario, a főszerepben pedig az Oscar-díjas Kevin Costner látható. A produkció rögtön hatalmas sikereket ért el, a legnézettebb új kábeles sorozat lett Amerikában. Az első évad idehaza az RTL Spike-on volt látható, most pedig új csatornán tér vissza. A Yellowstone október 1-jén, ma este 21:00-kor a Paramount Channelön folytatódik a második évadával. A 10 epizódos szezon minden csütörtökön, dupla részekkel lesz látható a csatornán.

A sorozat erősen épít a western műfajára, a Yellowstone középpontjában egy, a Montana államban élő rendkívül befolyásos család áll, akik a legnagyobb egybefüggő földterületet birtokolják egész Amerikában. Az özvegy John Dutton (Kevin Costner) legfőbb célja, hogy a családi vállalkozást megőrizze, az indiánokkal és a földjeikre pályázó ingatlanosokkal való összetűzések dacára is. A történet egyik legérdekesebb szála John egyik fiáról, Kayce Duttonről (Luke Grimes) szól, aki egy indián lányt vett feleségül, így folyamatosan a cowboyok és az őslakosok között őrlődik. Az új évadban folytatódik Beth (Kelly Reilly) kálváriája is, aki akarata ellenére is közel kerül Kayce szerelméhez, Monicához (Kelsey Asbille).

A Yellowstone-t a címben nem véletlenül hasonlítottuk a Trónok harcához, ugyanis a készítője is utalt rá a Deadline-nak adott interjújában, amikor erről a produkcióról kérdezték. “A Yellowstone egy olyan széria, amelyhez hasonlót még csak nem is láttam mostanában kereskedelmi csatornán. A lineáris televíziózás mostanra szinte halott lett, az emberek jobban szeretik darálni a sorozatokat. Így azok a cégek, amelyek hetente adnak le egy részt egy sorozatból, nagyon nehéz helyzetben vannak. Ennek ellenére ezek a szériák is tudnak fejlődni. Úgy gondolom, hogy a Yellowstone az én válaszom a Trónok harcára” – mondta Taylor Sheridan.

hirdetés

A Yellowstone Amerikában még mindig a legnézettebb kábeles sorozat, melynek harmadik szezonja 2020 júniusa és augusztusa között volt látható. A produkcióban annyira bíztak, hogy már a premier előtt berendelték belőle a negyedik etapot is. A ma este a magyar képernyőkön is debütáló másodi évadban még az eddigieknél is komolyabban terítékre kerül a vidéki élet. De vajon sikerül-e megvédenie a családi farmot a betegségével is küszködő Johnnak? Hogyan alakul Kayce és Monica viharos házassága? Célba ér-e Jaime a főügyészség felé vezető rögös úton? Kiderül mától csütörtök esténként 21:00-kor a Paramount Channelön.

(A cikket a Viacom támogatta.)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en