Az elmúlt egy évben 636 hírt közöltünk, köztük 6 televíziós beszámolót, számos részletes cikket és 4 nagy exkluzív interjút. 3839-en lájkolták a SorozatWiki Facebook oldalát, így mára 23 714 követőnk lett és 5 játékot is szerveztünk. A SorozatWiki kezdeményezésére létrejött Televíziós Újságírók Díjának 2015 és 2016 után 2017-ban is megrendeztük a díjátadó gáláját, mely most is elsöprő sikert aratott.

Köszönöm a szerkesztőink munkáját, RaulRealnak a sorozatos híreit, bővebb cikkeit és közösségi médiás tevékenységet, Gaax-nak a Trónok harcás híreit és Facebookos tevékenységet, AJ-nek a sok magyar híreit és egyéb tevékenységeit, Sdg-nek, a honlap fenntartását, fejlesztését és a rendezvényeken való fotózást és Agentnek a nézettséges posztokat és az általános hírekért.

Hálával tartozunk vendégíróinknak, a nálunk hirdető csatornáknak és persze nektek látogatóknak, hogy az elmúlt évben is olvastatok minket, lájkoltátok a közösségi oldalunkat, sokan kommentáltátok a híreinket. Hatalmas köszönet a NuMuvee műsorgyártónak, hogy szponzorálták és lebonyolították a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét, valamint a rendezvény PR feladatait ellátó Ken Media ügynökségnek.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en