Love Bistro címmel új gasztro reality érkezik a TV2-re, ahogy korábban beszámoltunk róla, melyben a főzőtudás mellett a kéttagú versenyzői csapatok közti dinamika is komoly szerephez jut. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója ma egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a műsor a Mintaapák második évados premierje után, augusztus 24-én, hétfő este debütál a TV2-n. A hétköznap esténként jelentkező Love Bistro szabályrendszere eltér majd az eddig látott gasztro realitykben megszokottaktól. A műsorban az időnek nem csak abból a szempontból lesz fontos szerepe, hogy a párok hány perc alatt készülnek el az ételekkel. A versenyzők is licitálhatnak, aki a legtöbbet ajánlja fel saját főzési idejéből, a többiekhez képest előnyhöz juthat.

A produkcióban 5 héten keresztül, 18 sztárpár versenyez majd egymással, akik a következők lesznek: Cinthya Dictator és Molnár Tomi, Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert, Csizmadia Gergő és Rausch Bernadett, Dobó Ági és Kis Csaba, Eke Angéla és Budavári Balázs, Ember Márk és Antóci Dorottya, Horváth Gréta és Medggyes Dávid, Kökény Attila és Aranka, Molnár Tibi és Gáfor Délia, Oláh Gergő és Niki, Dr. Panyik Anita és Keresztessy Márk, Papp Szabi és Eszter, Polgár Tünde és Polgár Árpád, Pribelszki Norbi és Maja, Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Tücsi és Sofron István, Szegedi Fecsó és Kiss Vivi, valamint Valkó Eszter és Radócz Péter.

A Love Bistro győztese az év bistro-tulajdonosa cím mellett 5 millió forintot is hazavihet. A gasztro realityben kétfős zsűri dönt majd a párok teljesítményéről. Baracskay Angéla, az Izraelben diplomázott és Michelin-csillagos étteremben cukrászvezetőként is dolgozó sztárséf, valamint a számos külföldi sztár-étteremben megforduló Bernáth József tesznek meg mindent azért, hogy ízekre szedjék a versenyzőket. A műsort Rubin Kristóf cége, a Free Monkeys Production készíti.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban