Az Operettszínház fiatal színésze, Gömöri András Máté tavaly ősszel tűnt fel a TV2-n. Szerepelt ugyanis a csatorna nagyszabású sportvetélkedőjének, a Ninja Warrior Hungary első évadában, ahol eljutott az első középdöntőig. Ezután kapott lehetőséget a TV2-től, a FEM3 Café nevű reggeli, élő magazinműsor házigazdájaként. A Blikk azonban ma megtudta, hogy majdnem fél év után elválnak a csatorna és a színész útjai.

“Fontos feladatnak tartjuk, hogy felfedezzünk új arcokat, és ha beválnak, akkor tovább építsük őket műsorvezetőként. A FEM3 Café élő műsora jó lehetőség erre. Gömöri András Máté is bemutatkozhatott, de a továbbiakban műsorvezetőként nem tervezünk vele” – nyilatkozta a TV2 Sajtóosztálya a Blikknek. Az újság úgy tudja, azért válik meg a csatorna Gömöritől, mert amikor megkereste a csatorna, hogy szerepeljen az ősszel induló műsorokban, nemet mondott a felkérésekre. “Érdekes tapasztalat volt ez az időszak, de nekem a színház az első számú szerelem. Több új projektem is lesz ősszel, amelyekre már most elkezdtem a felkészülést, így nem is fért volna bele a tévés munka. Ezért mondtam nemet több felkérésre” – árulta el a lapnak Gömöri András Máté.

A fiatal színész TV2-s szereplése előtt sem volt ismeretlen a tévénézők számára. 2014-ben ugyanis csatlakozott a Barátok közt csapatához, és júniustól októberig láthatták őt az RTL Klub sorozatának nézői. Gömöri egy Benji nevű srácot alakított, aki a pont nemrég távozó Hanna oldalán szerepelt, és kétes ügyeivel igencsak felkavarta a lány körül az állóvizet. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en