Másfél hete jött a hír, hogy a Telekom kiszedi a két NatGeo csatornát és a FOX-ot az összes csomagjából, helyükre pedig a TV2 új kábelcsatornái érkeznek. A cég előfizetőinél a döntés teljesen kiverte a biztosítékot és ezrek akadt ki a a szolgáltatóra a közösségi médiában és az erről szóló cikkek alatt. Az ügyfelek végül győztek, ugyanis pár nappal később bejelentették, hogy mégis marad a National Geographic Channel, a National Geographic Wild és a FOX a Telekomnál.

Ehhez az esethez egy nagyon hasonló történik most, ugyanis az Invitel többek között kiszedi a Discovery és Eurosport csatornákat az összes csomagjából – tudta meg a Comment:com. Helyükre pedig nagyrészt TV2-s kábelcsatornák érkeznek.

A blog információi szerint az összes programcsomagból kikerülnek a következők: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD, Eurosport News, Animal Planet SD/HD, TLC, Discovery Channel, Discovery Showcase HD, ID Xtra SD/HD, Discovery Science SD/HD, DTX.

hirdetés

Helyettük a családi csomagba bekerül a Zenebutik, a Humor +, a Chili TV, a Kiwi TV, a FEM3, az RTL Spike, az AXN, a BBC Earth, a Disney Jr., a Food Network és a Sláger TV.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor