A Maisie Williams által játszott Arya Stark brutális kiképzést kapott a Trónok harca 6. évadában, melyben Az Arcnélküli emberek egyike, a Lelenc (Faye Marsay) komoly kihívás elé állította a lányt. Kettejük között igazi életre-halálra vívott csata alakult ki, amelyet Arya nyert meg és ellenségét ki is nyírta. Több rajongói teória is hangoztatta korábban, hogy a 6. szezon 8. részében valójában a Lelenc nyert és onnantól kezdve ő viselte a Stark lány arcát. A Trónok harca alkotói pedig odafigyeltek a nézőkre és egy alternatív jelenetben le is forgatták, ahogy fény derül a megtévesztésre.

Az HBO produkciójának készítői mindent elkövettek azért, hogy egyetlen spoiler se lásson napvilágot a 8. évad forgatásáról. Emiatt pedig olyan színészeket is visszahoztak a stábba, akiknek már semmi szerepük nem volt a Trónok harcában. Köztük volt Faye Marsay is, akivel felvették az ominózus leleplezést, amiből kiderül, hogy végig a Lelenc viselte Arya arcát. A snittben az egyik producer, Bernadette Caulfield szerint még Jaqen H’Ghar (Tom Wlaschiha) is jelen lett volna.

Több jelenetet is felvettek Wlaschiha és Marsay részvételével, ezeket azonban soha nem használták fel. Claufield állítása szerint a dolog olyan jól sikerült, hogy még a színészek sem tudták, hogy mi lesz a Trónok harca valódi befejezése és melyek lesznek azok a fordulatok, amelyek valóban bekerülnek az évadba.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en