Az RTL Klub bejelentette, hogy a 2016-os Winnetou széria náluk lesz látható. A 3 epizódból álló minisorozat április 15-én, 22-én és 29-én, szombat esténként kerül képernyőre. Részletek a csatorna közleményében:

A német RTL-en 2016 decemberében debütált az újraforgatott, legendás Winnetou-sorozat. A modern változat is ugyanúgy Karl May regényei alapján készült, mint az elődei.

A három részes sorozatban a szereplőgárda természetesen megváltozott: Winnetou szerepében Nik Xhelilaj albán színész látható, míg Old Shatterhand megformálója Wotan Wilke Möhring német színész lesz. Ugyanakkor a sokak által ismert és kedvelt 1960-as évekbeli sorozatból is lesz ismerős arc, ugyanis a 76 éves Gojko Mitic Winnetou apját, Incsu Csunnát játssza a minisorozatban. Külön érdekesség, hogy az új epizódokat ugyanott forgatták, ahol az 50 évvel ezelőtti sorozatot, vagyis Horvátország vadregényes tájain.

hirdetés

Németországban a 14-59 éves célcsoportnál átlagosan 16,1 százalékos közönségaránnyal futott a mini széria, ami az ott is piacvezető RTL átlagos közönségarányánál több, mint 4 százalékponttal magasabb eredményt jelent. A sorozat magyar nyelvű premierjére sem kell már sokat várnia a nézőknek, ugyanis április 15-én, 22-én és 29-én az RTL Klub is műsorára tűzi mindhárom epizódot.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en