Csütörtökönként fut a TV2 egyik csatornáján, a Prime-on A szökés 5. évada, mely 9 részes lesz és a készítőt, Paul T. Scheuringot leültette a Collider egy interjúra. A szakember többek között azt is elmondta, hogy furcsa volt számára a visszatérés, hogy újból ezzel a stábbal dolgozott, ráadásul sok szereplőt nem érdekelt a folytatás kezdetben. Így például a főszereplő Michael Scofieldet alakító Wentworth Miller is vonakodott attól, hogy a sorozatban játsszon ismét. A televíziós ipar megváltozott, sokan inkább a limitált szériákra esküdnek, de Scheuring elmondása szerint ők nem is vállaltak volna újabb 22-24 részt.

Az alkotó azt ígéri, hogy dinamikus lesz az 5. évad történetének mesélése, sok nem várt fordulattal és arra is választ kapunk, hogy Michael miért tagadja le elsőre testvérét, Lincolnt. Paul T. Scheuring szerint a finálé után a színészek már lelkesek voltak egy lehetséges 6. évaddal kapcsolatban, ő azonban vonakodik az ötlettől. A készítő ugyanis azért írt alá a sorozathoz, mert a fejében volt egy teljes szezon sztorija, melyet tisztességesen le is zár.

Ugyanezekkel a karakterekkel még egy történetet elmesélni nyűg lenne számára. Nem csinálná szívesen. Ellenben ha a FOX-nál nagyon ragaszkodnak hozzá, elképzelhető, hogy más veszi át A szökést, láttunk már erre korábban példát, hiszen így járt többek között Frank Darabont a The Walking Deaddel, azaz hogy lecserélték.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en