Legutóbb a Trónok harca egyik főszereplőjének lehetséges haláláról jöttek spoileres hírek, most pedig kiderült, hogy vajon túlélte-e az Éjkirály a Fal elleni támadását sokak kedvenc karaktere, Beric Dondarrion. A félszemű férfit a legtöbben lángoló kardja miatt ismerik, mely a produkcióban a szereplő legfontosabb védjegyévé vált. Az HBO sikersorozatát jelenleg is forgatják, a GOTlike Locations pedig belopózott a felvételek helyszínére, Magheramorne Quarry-be, ahol olyan dolgot láttak a rajongók, amit érdemes volt kamerával rögzíteni. Alább spoilerekkel folytatjuk!

A karakterhez kapcsolódó, a képen is látható, mostanra ikonokussá vált fegyver ugyanis többször is feltűnt a forgatáson felhúzott zöld vászon előtt. Beric lángoló kardja először a videó 17. másodpercében tűnik fel, aztán ráközelítve szemügyre vehetjük az utolsó 20 másodpercben is. Kicsi az esélye annak, hogy a karakter fegyvere valaki másnak a kezében tér vissza a Trónok harcában, ugyanis mágikus pallosról van szó. George R. R. Martin azt nyilatkozta korábban Bericről, hogy személyében tulajdonképpen egy élőhalottról van szó, akit Thoros többször is feltámasztott. Az egyetlen különbség közte és az Éjkirály serege között az, hogy őt a benne lobogó tűz hajtja. A szíve viszont ugyanúgy nem ver, és az emlékei is minden egyes, a halálból való visszatéréssel fakulnak.

A lángoló kardot viselő Bericet legutoljára akkor láttuk, amikor a férfi testközelből élhette át, milyen az, amikor a Mások áttörnek a Falon. Alább megnézhető a karakter lehetséges, 8. évados visszatérése.

hirdetés

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en