Az Agymenők előzménysorozata, a Young Sheldon 2017 szeptemberében indult Amerikában. A széria a világszerte ismert szitkom egyik legjobb karakterét, Sheldon Coopert mutatja be 9 éves korában. A produkció érkezését hatalmas várakozás előzte meg, hiszen az Agymenők máig az egyik legnézettebb széria a tengerentúlon. A Young Sheldon sikeres is lett, ugyanis egy rész után teljes első évados berendelést kapott, januárban pedig eldőlt, hogy lesz második szezonja is. Az Agymenők azonban nem csak Amerikában, hanem Magyarországon is roppant népszerű, így eddig nagy kérdés volt, hogy hova érkezik a sorozat.

A SorozatWiki információi szerint két magyar csatorna is bemutatja a Young Sheldont. A produkció elsőként az HBO GO-ra, majd az HBO3-ra, utána pedig a Comedy Centralra érkezik – tudtuk meg az HBO-tól és a Viacomtól.

Az ifjú Sheldon címmel, június 1-jétől a teljes első évad elérhető lesz az HBO GO-n, melyet az új felhasználók egy hónapig ingyenesen kipróbálhatnak. Az online bemutató után július 15-én lesz a sorozat tévés premierje az HBO3-on. Az ifjú Sheldonból rögtön három epizód érkezik, sőt vasárnap esténként a következő hetekben is tripla dózisba kerül képernyőre a produkció.

hirdetés

Az HBO GO és az HBO3 után az anyasorozat új részeit sugárzó Comedy Centralra is jön az előzményszéria. Ez jó hír azoknak, aki tévében akarják nézni, de nincs HBO előfizetésük. Ezen a csatornán azonban csak ősszel érkezik Az ifjú Sheldon.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához