2016-ban az ABC bejelentette, hogy folytatást fejleszt a Magnum című nyomozós sorozatnak, melynek főszereplője Thomas Magnum lánya, az eredeti produkció 4 részében feltűnt Lily lehet. A széria eredetileg a CBS-en futott, 1980 és 1988 között, 162 epizódot ért meg, és Magyarországon is igen nagy népszerűségnek tett szert. Úgy tűnik, hogy az anyacsatorna, a CBS se hagyja magát, nemrég ugyanis kiderült, hogy ők is megpróbálkoznak a Magnum feltámasztásával, ez pedig egy reboot lehet.

Két különböző Magnum sorozat a legnagyobb országos csatornákon? Úgy tűnik, hogy megvalósulhat a lehetetlen, ha mindkét projekt révbe ér. A CBS olyan szériákat hozott vissza az elmúlt években a képernyőkre, mint a kultikus Hawaii Five-0 és az ezermester MacGyver. Mindkét sorozatért Peter Lenkovot kell dicsérni, akire a Magnum rebootját is rábízza a CBS. A történet szerint Thomas Magnum, az ex-tengerészgyalogos Afganisztánból tér vissza Hawaii-ra, hogy magánnyomozóként olyan megbízatásokat vállaljon el, amelyeket senki más nem hajlandó.

Érdekesség, hogy az eredeti Magnum sorozatban három férfi karakter volt a főszereplő segítségére, most azonban Higginst nő fogja játszani. Az eredeti főszereplőt, Tom Sellecket is felkérték, hogy a CBS-es Magnum fejlesztésében vegyen részt, a színész azonban nem élt a lehetőséggel. A sajtó szerint azonban a Zsaruvér sztárja áldását adta a projektre. A reboot láz tehát nem ér véget, a kérdés csak annyi, hogy vajon legközelebb melyik nyomozós széria jön vissza a képernyőre?

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en