Míg az RTL Klub újdonságként ősszel csak két műsort, a Nyerő Párost és A Konyhafőnök új évadát vetette be a főműsoridő elején a napi híradások után, addig a TV2 jövő héttől a harmadik produkciót tűzi műsorára a Tények után. Az Ezek megőrültek!-et követően megérkezett a tavasszal a teljes lakosság körében az Éjjel-Nappal Budapestet verő Drágám, add az életed! második szezonja, amely nem igen tudta megismételni a korábbi részek sikereit.

November 21-től a Drágám, add az életed! helyére 19:25-ös kezdéssel a 2014 őszén futott Bumm! című vetélkedő új évada érkezik, de immáron nem Liptai Claudia és Kasza Tibi, hanem Till Attila műsorvezetésével. Az új évadban megváltozott játékszabályok mellett megemelt főnyereményért, 20 millió forintért küzdhetnek a játékosok.

Tillát idén ősszel egyébként jó pár TV2-s produkcióban viszontláthatjuk, ugyanis mind a Sztárban sztárnak, mind a Sztárban sztár + 1 kicsinek ő a házigazdája, ezek mellett ő váltotta Majkát Ábel Anita oldalán a Drágám, add az életed! második etapjában, valamint nemrég kezdték el vetíteni az Erdélyben forgatott Propaganda legújabb epizódjait.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G