Pár nap múlva jön a legnagyobb magyarországi médiás konferencia. A Media Hungary 2017 május 9-10-én, kedden és szerdán lesz Siófokon. Tavaly a rendezvényen leplezték le, hogy 9 új tévécsatornát indít a TV2 Csoport, de a csatornacsalád a Star Academy indulását és az Ezek megőrültek! folytatását is itt jelentette be. A tévés szekció napján, kedden várhatóan idén is lesznek fontos tévés bejelentések, melyekről a SorozatWiki azonnal beszámol! A 2017-es Media Hungary-n is ott lesznek a média legfontosabb vezetői, szakemberei. Nézzük, hogy tévés szempontól mik lehetnek a legérdekesebb előadások, beszélgetések.

A szekció 12:10-kor indul, “A tévé köszöni jól van. Van egy új barátja is! Az Online Video (De mit nyerhet a hirdető, mit nyerhet a néző?)” címmel. Nem sokkal a kezdés után Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója 15 perces előadást tart. Kicsit később John Rossiter, az AXN és Viasat csatornákat üzemeltető Sony Pictures CE régiós vezetője “Kelet-európai trendek és tendenciák a lineáris és non-lineáris tartalomfogyasztásban” címmel fog beszélni. Rögtön ezután, a többek között a Comedy Central, RTL Spike, Paramount Channel, Viva adókat is tulajdonló Viacom régiós vezetője, Bartosz Witak összehasonlítja a lengyel és a magyar televíziózást.

Később a saját gyártású műsorokról egy nagyon érdekesnek ígérkező kerekasztalos beszélgetés lesz, melyen Fischer Gábor a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója, Herman Péter az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, Hámori Barbara A mi kis falunkat is gyártó ContentLab & Factory vezetője és Kabai Zoltán a Comedy Central régiós programigazgatója vesz részt. Késő délután Lovász László mesél arról, hogy online kezdte, de tévében folytatta saját talkshow-ját.

Ezt követően ismét a TV2 Csoportól Fischer Gábor lesz a színpadon, aki egy 15 perces előadást tart. A délután folyamán Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója “Digitális Közszolgálat 360 fokban.” címmel és Lakinger József, a Sony Pictures CE régiós brandigazgatója “Kelet-európai VOD trendek prezi.” címmel 10-10 percben készülnek.

hirdetés

Kora este végül két nagyon izgalmasnak ígérkező kerekasztalos beszélgetéssel zárul a tévés szekció. Az elsőben ott ül majd a két legnagyobb konkurens tévé képviselője, melynek címe: Hétköznapi jövőnk. Elmélkedés és jövendölés, elemelkedve a ma aktuális üzleti kérdéseiből. A résztvevők: Enyedi András (TV2, Magyarország), Harsányi Gábor (Viacom, Magyarország), Kaszó Klára (RTL Magyarország, Magyarország), Schneider Henrik (Antenna Hungária, Magyarország), Szalai Réka (UPC, Magyarország).

Közvetlenül ezután pedig több nagy tévéhálózat és a legnagyobb hazai műsorterjesztők vezetői ülnek össze: Bartosz Witak (Viacom, Magyarország), Victoria Davies (Discovery Networks, Nagy-Britannia), Dirk Gerkens (TV2 Csoport, Magyarország), Kozma Zsolt (UPC, Magyarország), Rajki Annamária (Magyar Telekom, Magyarország), Ryszka Sambor (Digi, Magyarország), Schneider Henrik (Antenna Hungária, Magyarország), Tarr János (Tarr Kft, Magyarország). Mindkét beszélgetésre 35-35 percet terveznek.

A felsoroltakon kívül több külföldi szakember is előadás tart, melyek között biztos lesz több érdekes és más hazai médiaszereplők is beszélni fognak. A tévés mellett reklám, érzelemmarketing, sajtó, PR-tartalom, közösségi média, stratégia, dataklizma, online videó és kreativitás szekciók is lesznek.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor