A Sztárban Sztár +1 kicsi már a bemutatkozásával megdöntött egy több éves rekordot. A végig remek átlagot hozó showműsor a múlt héten finálézott, és a Pál Dénes és Varga Vivien győzelmét hozó adást közel 900 ezer tévéző figyelte. Ezzel a SuperTV2 mind a teljes lakosság, mind a 18-49-es, mind a 18-59-es korosztályban megnyerte a vasárnap estét. Részletek a tévécsatorna sajtóközleményében:

A Sztárban Sztár + 1 kicsi hatalmas sikert aratott, minden idők legnézettebb kábelműsora elképesztő eredményekkel zárta első évadát. A finálé a teljes lakosság, a 18-59 és a 18-49 évesek körében is magabiztosan nyerte műsorsávját, megelőzve a nagycsatornák kínálatát is. A teljes lakosság körében több mint 870 ezren (AMR 873 187 fő), csaknem a tévét nézők ötöde (SHR 19,0%) választotta vasárnap esti szórakozásnak a műsort.

Az első évad eredményeit összegezve, a Sztárban Sztár + 1 kicsi a kábelcsatornák történetének legsikeresebb saját gyártású produkciója: a kilenc adás átlagosan közel 770 ezer fős nézettséget és 16,6 százalékos közönségarányt ért el a teljes lakosság körében. Az összes élőshow adásideje alatt a SuperTV2 volt a legnézettebb csatorna a teljes lakosság és 18-59 évesek körében is.

hirdetés

A TV2 Csoport online felületein is kimagaslóan teljesített a műsor, több mint 2 millió oldalletöltést és másfél millió videóindítást tud felmutatni. A legnagyobb közösségi oldalon közel 300 ezer interakciót és 30 milliós összesített elérést, míg az Instagramon 2,5 millió megjelenést generált. (Fotó: TV2)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához