Az AXN az egyik legaktívabb kábelcsatorna idén. Az év eleje óta több turnusban rengeteg premier évados és új szériát hoztak el hazánkba és a nyár beköszöntével sem vesznek vissza a tempóból. Június 2-án, 17:15-kor indul az AXN Black-en a Teen Wolf – Farkasbőrben című misztikus sorozat hatodik évad, mely minden hétköznap adásban lesz. A tengerentúlon ez a szezon két részletben 10-10 epizódra bontva kerül adásba, és az évad második fele Amerikában is csak most júniustól kerül képernyőre.

A második júniusi premier a Magánügyek (Close to Home) 6-án, 23:00-kor rajtoló második évada lesz. Ez a jogi dráma 2005 és 2007 között futott a tengerentúlon és idehaza január első napjaitól kezdve, megszakítás nélkül az AXN kínálatának a része. A júniusban induló második évad, akárcsak az első, 22 részes lesz, azaz jó pár hónapig adásban marad. A harmadik premier pedig egy francia krimi, a Profilozók (Profilage) legfrissebb, hetedik szezonja lesz, amely június 14-én, 21:00-kor debütál az AXN-en.

Az AXN On Demand szolgáltatására pedig már májustól felkerült a tévében még nem vetített Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci 3-4-5. évada, valamint az Elvált nők kézikönyve (Girfriends” Guide to Divorce) első két etapja magyar szinkronnal.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en