Nyáron sincsen megállás, ismét több vadonatúj sorozat érkezik júniusban az HBO GO-ra, melynek kínálata mostanra több, mint 7000 órás tartalommal várja az otthonmaradókat. Ahogy az elmúlt hónapokban az előfizetők megszokhatták, júniusban is színes lesz az online videotár kínálata, spanyol karanténsorozat, az egzotikus Fokvárosban játszódó akcióthriller, és egy különös szuperhős csapat is érkezik a képernyőkre.

A június 6-án bemutatkozó Otthon című minisorozat rögtön egy különleges alkotás lesz, az 5 részes spanyol produkció a koronavírus-járvány idején játszódik. Az egymáshoz nem kapcsolódó epizódokban filmesek próbálják bemutatni, milyen hatással van rájuk a különleges helyzet. Többek között azt is láthatjuk, hogyan éli meg valaki, ha épp a kijárási tilalom bejelentésekor szakítanak vele, vagy ha a karantén alatt kell rájönnünk, hogy a párunk nem az, akinek korábban gondoltuk.

hirdetés

Szintén június 6-án érkezik az HBO GO-ra a Nyomkeresők című új produkció, mely a dél-afrikai Fokvárosban játszódik, a történet középpontjában gyémántcsempészek, nemzetközi terroristák és a nyomukban lévő különleges egységek állnak. A Nyomkeresők főszerepében a bukott hírszerzőt, Lemmert alakító James Gracie látható, aki egy kisvárosban próbálja újrakezdeni életét, míg nem a baj ismét rátalál.

Michaela Coel forgatókönyvíróként és főszereplőként is jegyzi a Tönkretehetlek című 12 részes újdonságot, mely egy olyan nő sztoriját meséli el, aki előtt ígéretes művészi karrier áll, egy napon azonban egy londoni klubban megerőszakolják. A készítő saját tapasztalatait is feldolgozza a produkcióban, így különösen személyes hangvételű alkotásra lehet számítani. A produkció központi témája egy modern probléma, a szexuális együttlétbe való beleegyezés kérdése lesz.

Június 22-én egy vadonatúj kosztümös krimisorozat, a Perry Mason is bemutatkozik a képernyőkön, a produkció 1931-be, Los Angelesbe kalauzol. Az Egyesült Államok éppen válságban van, de az Angyalok Városa virágzik, ám egy gyerekrablás egyik napról a másikra itt is felfordulást okoz. Perry Mason (Matthew Rhys) könyörtelen hajszába kezd az igazság után kutatva, a produkciót a Bosszúállók egykori sztárja, Robert Downey Jr. executive producerként jegyzi.

Június 26-án visszatér az egyik legfurcsább szuperhős csapat, a Doom Patrol is, melynek tagja a Robotmant alakító egykori mozisztár, Brendan Fraser, de zseniálisan játszik a Negative Manként szereplő Matt Bomer és a Crazy Jane-ként megismert Diane Guerrero is. A nem hétköznapi képregényadaptáció főleg a fiatalabb nézőközönséget célozza meg, melyben az Igazság Ligájából ismert Cyborg is felbukkan. A Doom Patrol csapata ritkán töri a fejét a világ megmentésén, ehelyett a sorozat inkább az identitáskereséssel és a társadalomba való beilleszkedés kihívásaival foglalkozik.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi