.

Júliusban is több vadonatúj sorozat érkezik a magyar HBO GO-ra

Írta: Spenger Dávid | 2020. június 25. 19:58
Itt a nyár, a magyar HBO GO-n azonban most sincsen megállás, júliusban is több vadonatúj sorozat érkezik az online videotárra, melynek kínálata mostanra több, mint 7000 órás lett. Ahogy azt az előfizetők megszokhatták, jövő hónapban is izgalmas produkciókkal frissül az HBO GO, melyek között német gengszteres széria, egy fiatal amerikai muszlimról szóló produkció és a misztikus 104-es szoba legújabb etapja is megtalálható lesz.
Az első júliusi újdonság, a 4 Blocks már 1-jén elérhetővé válik, a német sorozat leginkább azoknak ajánlható, akik a Gomorrah-ért is rajongtak. A történet Berlin Neukölln negyedében játszódik, ahol a környéket egy drogkereskedelemmel, játékgépekkel és védelmi pénzek begyűjtésével foglalkozó arab bűnbanda uralja. A helyi maffiózók vezetője, Ali „Toni” Hamady egy napon úgy dönt, hogy inkább a családjának szeretne élni. Ezért a háta mögött hagyja ezt a kisstílű életet, ám amikor testvérét letartóztatják, kénytelen lesz ismét a klán élére állni. A produkció folytatására nem kell sokat várni, július 8-án megérkezik az HBO GO-ra a 4 Blocks második és július 15-én a harmadik szezonja is. A július 11-én debütáló Kvíz című három részes minisorozat izgalmas, és a valóságban is megtörtént esetet dolgoz fel. A produkció azt meséli el, hogyan nyerte meg Charles Ingram az angol Legyen Ön is Milliomos! fődíját. Ingram egymillió fontot nyert a 2001. szeptember 9-10-i adásban. A felvételek visszanézése azonban megerősítette a stábtagok gyanúját, miszerint a játékosnak a felesége, Diana köhögéssel jelezte a helyes válaszokat. Az eset óriási visszhangot váltott ki, és a modern televíziózás egyik sokat emlegetett botránya lett.
A Megborulva és az Ütközések után újabb önéletrajzi ihletésű produkció jön az HBO GO-ra, a Ramy első és második etapja is július 22-én felkerül az online videotár kínálatába. Ramy Youssef nem csak alkotóként, rendezőként és forgatókönyvíróként jegyzi a sorozatot, a főszerepet is magára osztotta. Az önéletrajzi ihletésű történet hőse a fiatal, első generációs egyiptomi-amerikai. Ramy a spirituális utazása során konfliktusba keveredik a környezetével, a saját muszlim közösségével, Istennel és a barátaival. A Jay és Mark Duplass által jegyzett antológia-sorozat, a 104-es szoba egy átlagos amerikai hotelbe kalauzol, ahol különféle átutazók élnek át bizarr élményeket. A produkció epizódjai különálló történeteket mesélnek el, a 104-es szoba a tengerentúlon rendkívül felkapottnak számít, az HBO GO-ra július 25-én érkezik a 4. szezonja. A sorozatban eddig olyan ismert sztárok bukkantak fel, mint James Van Der Beek (Dawson és a haverok), Michael Shannon (A víz érintése, Az Acélember), vagy éppen Cobie Smulders (Így jártam anyátokkal).


További hírek

Műsorváltozás lesz jövő héten az RTL Klubon

Ők lesznek A Dal 2021 zsűritagjai és fellépői

Újabb tévétársaság jelentett be műsorváltozást Sas József halála miatt

Sas József halála miatt műsorváltozás lesz ma este az egyik magyar csatornán


Hozzászólások