Januártól már jóval nagyobb felbontásban, HD-ban is fogható az egyik nagy amerikai tévéhálózat magyar csatornája, a FOX. A a három nagy kábelszolgáltatónál egyelőre még nem elérhető a nagy felbontású változat, de több közepes cég ügyfelei már előfizethetnek rá. A tévéadó az elmúlt években az egyik legtöbb premier sorozatot sugárzó hazai csatorna volt, az év eleji újdonságokról itt írtunk bővebben. Részletek a FOX közleményében:

Januártól elindult a FOX HD csatorna, amely jelenleg három televíziós szolgáltatónál érhető el. A nézők a PR-Telecom, a Tarr Kft. és a Pick-Up Kft. kínálatában találják meg a csatornát. A FOX HD programja megegyezik a FOX csatorna programjával, így a nézők ugyanazokat a világhírű, díjnyertes sorozatokat láthatják, mostantól már HD minőségben is!

A FOX-ra az idei évben is számos népszerű sorozat érkezik. A horrorrajongók januártól láthatják Az ördögűző című sorozatot Geena Davis-szel a főszerepben. A széria a kultikus, 1973-as Oscar-díjas horrorfilm alapján készült. Februárban a legújabb részekkel folytatódik a The Walking Dead hetedik évada, októberben pedig világpremierrel érkezik a nyolcadik évad! Mindemellett Robert Kirkman másik népszerű sorozata, az Outcast is folytatódik idén. A Marvel-rajongók számára is tartogat egy különleges szériát a FOX, februárban világpremierrel érkezik a Légió.

hirdetés

A könnyedebb szórakozást kedvelőket is számos nagyszerű műsor várja: január 13-án indul az Empire harmadik évada, főszerepben a Golden Globe-díjas Taraji P. Hensonnal és az Oscar-jelölt Terrence Howarddal. Szintén január 13-tól látható amerika új kedvenc szériája, a Golden Globe-díjra jelölt Atlanta. Az animációs sorozatok kedvelői pedig A Simpson családdal kapcsolódhatnak ki, melynek legújabb évadai is a FOX csatornán kerülnek bemutatásra. A FOX HD előfizetésével kapcsolatban további információkat televíziós szolgáltatójától tudhat meg.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor