Rachel Bilson mindig is az a fajta színésznő volt, aki a könnyed műfajú sorozatokban érezte magát otthon, hiszen olyan produkciókban szerepelt korábban, mint A narancsvidék vagy éppen a Szívek doktora. 2018 nyarán mutatkozott be a 37 éves szépség új produkciója, a Páratlan Páros (Take Two) Amerikában, mely január 3-án, 21:30-tól az RTL Klubra is megérkezik. A csatorna 2019-es műsorrendjét nemrég ismertettük és megírtuk, hogy az új nyomozós széria minden csütörtökön, dupla részekkel jelentkezik majd.

A Páratlan Páros tipikus krimiszéria, melyet a Castle két készítője, Andrew W. Marlowe és Terri Edda Miller hozott tető alá az ABC amerikai csatorna számára. A történet szerint Sam Swift (Rachel Bilson), a Forró nyomon című képzeletbeli sorozat színsznője rosszul viseli, hogy a vörös szőnyegen szakít vele kedvese és még a munkáját is elveszti. A híresség kis híján elvonóra kerül, azonban megkeresi egy kezdő rendező, hogy vállaljon szerepet egy nyomozós szériában. Így Sam exe, Eddie (Eddie Cibrian) segítségét kéri, hogy a férfi vegye maga mellé, hadd lássa közelről is a színésznő, hogy dolgoznak a kopók. A felállás nagyon hasonlít a Castle történetére, az amerikai nézők azonban ezt a sorozatot már nem szerették annyira.

A széria nagyon friss, az ABC-n 2018 június 21-től szeptember 13-ig futott, azonban 13 rész után elkaszálták. A Páratlan Páros nézettsége végig gyenge volt, nem ütötte meg az országos mércét, a kritikusok szerint pedig legjobb esetben is csak átlagos minőséget hozott hétről-hétre. A külföldi lapok november végén még arról cikkeztek, hogy a Páratlan Páros alkotói megpróbálják eladni más csatornának a sorozatot, egyelőre azonban nem érkezett friss hír ezzel kapcsolatban. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en