Karácsony és szilveszter között ezúttal sorozatmaratonokkal készül a magyar FOX. A csatornán többek között látható lesz a Wayward Pines, Az Álmosvölgy legendája, a Bűbájos boszorkák és a The Walking Dead is. Részletek a FOX közleményében:

A FOX ünnepi kínálata idén azokhoz szól, akik szirupos karácsonyi filmek helyett inkább egy kis borzongásra vágynak. A csatorna műsorai alternatívát jelentenek azok számára, akiknek kevésbé vonzó a szokásos karácsonyi műsorkínálat. A FOX-on krimik, horrorsorozatok, és a legizgalmasabb drámai szériák váltják majd egymást az ünnepek alatt.

December 24-én, 27-én és 30-án a misztikus Wayward Pines sorozat második évadát láthatják a nézők 21:55-től háromrészes maratonokban. December 25-én, 28-án és 31-én az ördögűzés hátborzongató világában merülhetnek el Robert Kirkman Outcast sorozatával, melyet szintén háromrészes maratonokban sugároz a csatorna. Mindemellett a horrorrajongókat The Walking Dead maratonok is várják a hatodik és a hetedik évad epizódjaival, a két ünnep között pedig napközben Az Álmosvölgy legendája, a Szellemekkel suttogó és a Bűbájos boszorkák maratonjai csempésznek izgalmakat a mindennapokba.

Az újév pedig egy kis nevetéssel indul: január 1-én reggel 8 órától egészen késő délutánig A Simpson család, azaz Homer, Marge, Bart, Liza és Maggie szórakoztatja majd a nézőket.

hirdetés

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en