A Trónok harca nemsokára a végéhez ér, amelynek híre idehaza is eléggé lelombozta a széria kedvelőit. Ezen a tényen az sem segít, hogy a hetedik évad forgatása idén a szokásosnál csak jóval később veszi majd kezdetét, ami nem csak a rajongóknak, de a színészeknek is komoly megpróbáltatást jelent. Isaac Hempstead Wright – aki Brandon Starkot alakítja a sorozatban – egy frissen adott interjújában, bővebben is mesélt a fentebb említett problémákról.

„Nagyon furcsa ilyen későn elkezdeni a forgatásokat, mivel ilyenkor általában már készen szoktunk lenni a Belfasti jelenetek forgatásával. Számomra viszont kissé rémisztő az, hogy most egész télen forgatni fogunk, így az időjárás még a megszokottnál is jóval hidegebb lesz.”

Isaac továbbá kitért arra is, hogy milyen érzés tudni, hogy a sorozat a nyolcadik évaddal végleg befejeződik.
„Nem akarom, hogy vége legyen a Trónok harcának, mivel olyanok lettünk, mint egy nagy család. Néhányunknak ez már a hetedik éve lesz, hogy itt vagyunk. Ennyi idő után az egzisztenciánk megkerülhetetlen részévé vált a sorozat, így szörnyű belegondolni abba, hogy ez az egész hamarosan végét ér. Ennek fényében azt hiszem, sokunknak ez sokkal több lesz, mint egy egyszerű egzisztenciális krízis.”

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en