Új, családi sorozatokkal foglalkozó tévécsatorna indul hamarosan Magyarországon, ez lesz a Comedy Central Family, mely több érdekes szitkomot is elhoz a nézőknek. A Baby Daddy című vígjátéksorozat október 3-án lesz először látható a tévéadón, a bemutató csatornapremier lesz, a produkcióval pedig igencsak jó iramban haladhatunk majd, hiszen minden hétköznap, 18:30-tól, tripla résszel jelentkezik a széria.

A történet szerint a huszonéves Ben épp, hogy csak beköltözik testvérével és haverjával egy albérletbe, a küszöbön egy kisbabát talál, aki egy félresikerült kapcsolatának eredménye. Innentől kezdve egyik meglepő kalandból a másikba csöppennek a srácok, ráadásul a színen feltűnik Ben volt osztálytársa, Riley, aki szerelmes a fiúba. A főszereplők babakocsival próbálnak csajozni, és kihasználni az előnyeit, hogy egy kisbaba van a háznál, végül azonban kénytelenek jobb belátásra térni. Nincs mit tenni, Emmát fel kell nevelni!

A Baby Daddy 2012-ben mutatkozott be az amerikai ABC Family műsorán, és 6 évad alatt éppen 100 epizódot ért meg a szitkom, mikor befejezték. Az első etap 10 részes, ám a produkció olyan nagy sikert aratott, hogy még a 2. évad adásba se került, amikor a harmadikat már berendelték. A Baby Daddy egyik különlegessége a jellemzően aranyosra sikeredett hangvétele mellett az volt, hogy több ismert tévés színész is feltűnt az évadok alatt a szériában.

hirdetés

A Comedy Central Family sorozatának két epizódjában is szerepelt Greg Grunberg, akire a legtöbben a Hősökből emlékezhetnek. A színész egy olyan zsarut alakított, akinek a különleges képessége a gondolatolvasás volt. Grunberg epizódszerepeket kapott ezen kívül olyan szériákban, mint a Lost, a The Flash, a Gyilkos elmék, de Az ébredő Erőben is feltűnt. A Baby Daddyben rajta kívül a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) szépsége, Lucy Hale (Aria) tűnt még fel egy részben, aki igazi vígjáték-specialistának számít. Hiszen a színésznő megjárta az Így jártam anyátokkalt, a Sikoly 4-et és a Punk”d című műsort is.

(A cikket a Viacom támogatta.)

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G