A hazánkban jelen levő online videós szolgáltatások, mint a Netflix, Amazon Prime, HBO GO, AXN NOW és FOX+ mellett hamarosan egy újabb is megjelenik. A május 25-én induló Wowster nevű online streaming csatornán bárki legálisan, biztonságosan és reklámok nélkül nézhet magyar filmeket, sorozatokat, eddig sehol nem publikált werkfilmeket, valamint elérhetőek lesznek rajta az előfizetők számára fotó- és archív anyagok is.

A határon túliak számára is elérhető szolgáltatáson első körben olyan kultfilmek lesznek nézhetőek, mint például az Indul a bakterház, a Zimmer Feri vagy a Csak szex és más semmi, valamint friss újdonságok is elérhetőek lesznek majd, mint az Egynyári kaland harmadik évada. A filmek és sorozatok listája folyamatosan bővül, a mozifilmeken, tévéfilmeken és sorozatokon túl dokumentumfilmek is nézhetőek lesznek a felületen. A wowstermovie.com-on kizárólag magyar magyar gyártók tartalmait szeretnék elérhetővé tenni.

Az előfizetés díja 1980 forint havonta, ezért korlátlan számú filmet vagy sorozatot lehet megnézni. Ha valaki csak egy-egy filmet szeretne megnézni, arra is van megoldás, az egyszeri megtekintés ára filmenként 300 és 800 Ft között változik. A legelső előfizetéshez most két hetet ajándékba ad a szolgáltató, azaz az előfizetők másfél hónapig férnek majd hozzá a teljes filmadatbázishoz.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en