George R. R. Martin, A tűz és jég dala regénysorozat szerzője a középkori várak stílusát idéző könyvtárat szeretne magának építtetni, számolt be róla a Daily Mail. A 71 éves művész már le is adta a kérelmet, hogy Santa Fében álló birtokán felhúzhassák az épületet, mely rendkívül impozáns lehet, kőfalakkal, tetőterasszal és 8 méter magas toronnyal. Martin szomszédjai azonban erősen tiltakoznak ellene, szerintük a gótikus stílusú épület odavonzana egy csomó rajongót, akik megzavarnák a környék nyugalmát.

“Amikor először láttuk a terveket, azt hittük, Deres van rajta, már csak Havas Jon és néhány sárkány hiányzott a rajzokról” – viccelődött az író egyik szomszédja. A környéken lakók petíciót indítottak azért, hogy George R. R. Martin terve ne valósulhasson meg, az épület szerintük nem illeszkedne Santa Fe látképébe, a környék ugyanis szimpla lakóházakkal van teli.

A helyi hatóságok egyszer már elutasították a Trónok harca szerzőjének kérelmét, úgy tűnik azonban, hogy a híresség nem adja fel egykönnyen. Legutóbb azt lehetett hallani, hogy Martin a Winds of Winter című új könyvét igyekszik befejezni, így nem meglepő, hogy a sok éves várakozás után a rajongók ismét kiakadtak, hogy az író megint más elfoglaltságot talált magának.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi