Vasárnap este véget ért az RTL Klub 2016 márciusában elindított reality-je, a Farm. A nézők szavazatai alapján a műsor első évadát Gábor nyerte, így övé a 20 milliós nyeremény is. Részletek az RTL Klub közleményében:

Tíz héttel ezelőtt 14 játékos – Attila, Brigi, Cintia, Dani, Dia, Dóri, Gergő, Heni, Laura, Márk, Norbi, Sanya, Sándor, Tina – költözött be a Farm helyszínéül szolgáló múlt századbéli tanyára, ahol hamar kiderült, hogy nem mindenkit faragtak kemény fából. A várandós Tina ugyanis már az első, míg a kinézetére mindig nagy hangsúlyt fektető Márk pedig a második héten feladta a játékot. Helyükre költözött be Vivien, majd később Gábor is, aki egészen a döntőig menetelt.

Az embert próbáló körülmények mellett a játékosoknak hétről-hétre párbajok során kellett bizonyítaniuk rátermettségüket és kivívniuk a játékban maradás jogát. Egyedül Gábornak és Gergőnek sikerült párbajozás nélkül bejutnia a 70 napja tartó játék fináléjába. Míg ezt Gábor leginkább a szerencséjének, addig Gergő a védettségi játékokon szerzett kék kendőknek köszönhette. Nem úgy Attila, aki ötször mérte össze erejét és ügyességét játékostársaival: a Farm utolsó párbaján végül Cintia győzte őt le.

hirdetés

A május 29-i élő adásban így Cintia, Gábor és Gergő versengett – immáron a nézők szavazataiért. Végül a szavazatok 61 százalékával Gábor lett a Farm első évadának abszolút győztese, így ő térhet haza a 20 millió forintos főnyereménnyel.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en