A The Witcher első évada 2019 decemberében futott be a Netflix kínálatába, a fantasy produkció azonban így is a tavalyi év egyik legnézettebb sorozata lett az online videotáron. A széria sokak elvárásaitól elmaradt, hiszen legfőképp azokat szólította meg, akik korábbról ismerték Ríviai Geraltot és a Kontinenst. A második etap forgatása már egy hónapja zajlott, amikor március közepén a koronavírus-járvány miatt le kellett állítani az angliai munkálatokat. A történet folytatásáról egyre több hír érkezik, most újabb fontos részletek derültek ki a készítő Lauren S. Hissrich jóvoltából.

“Az első évadot visszanézve arra jöttem rá, hogy Ciri karaktere nincs igazán a történések középpontjában, inkább csak sodródik a cselekménnyel. A második etapban jobban körüljárjuk majd a személyiségét, és elkezdjük bemutatni azt a harcos Cirit, akit a könyvolvasók megszerettek. A lány változása hosszú folyamat lesz, hiszen a kezdetekben naív hercegnő a könyörtelen vajákok útjára lép majd. A 7. részre Geralt leendő tanítványa eljutott odáig, hogy felvette a földről a botot és farkasszemet nézett a problémáival. Készen állt megküzdeni velük. A nézők az új részekben arra számíthatnak, hogy még többet fognak látni Ciri harcos oldalából” – mondta a The Witcher készítője a TV Guide-nak.

A CD Projekt Red videojátékainak köszönhetően sokan voltak, akiket ezek a feldolgozások ültettek le a képernyő elé. A produkció eddig néhány példától eltekintve, mint a fürdőkádas jelenet, nem igazán hivatkozott a Netflix alkotása a játékokra. Ez Hissrich szerint a következő évadokban meg fog változni. “A szériával az volt a szándékunk, hogy a könyves alapanyaghoz nyúljunk vissza. Ettől függetlenül ugyanúgy imádjuk a játéktrilógiát is, mint bárki más. A következő évadokban azon leszünk, hogy minél több referenciával utaljunk a CD Projekt Red játékaira, hiszen mostanra a popkultúra részeivé váltak” – tette hozzá a showrunner.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi