A múlt héten robbant a hír, hogy a Nógrádi Klaudiát alakító Ubrankovics Júliát kirúgták a sorozatból és a második évadban már nem fog szerepelni. Nem sokkal később derült ki, hogy a színésznő helyett Trókán Nóra lesz a Tanár új női főszereplője, aki egy másik karaktert fog eljátszani. Hétfőn délután az RTL Magyarország hivatalosan is bejelentette, hogy ma megkezdődött a sorozat második évadának forgatása és kiadták az első fotót is az új központi színésztrióról. Részletek a csatorna közleményében:

Az RTL Klubon 2018. március 31-től volt látható, A Tanár című sorozat első évada, amely Nagy Ervin főszereplésével hatalmas sikert aratott: a széria átlagosan 19,5%-os közönségarányt tudott felmutatni a 18-49-es célcsoportban és nyolc héten át zsinórban nyerte meg a szombat estéket.

Az iskolában játszódó történetek a dráma és a komédia eszközeivel engedtek bepillantást a diákok és tanárok életébe, az egyes epizódok olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegettek, mint az örökbefogadás, identitás keresés, diákszerelem vagy éppen a tinédzserek rivalizálása.

hirdetés

A sorozat sikere bebizonyította, hogy a közönség nyitott ezekre a kérdésekre és várja a folytatást. Július 23-án a stáb ismét elfoglalta az iskolát, hogy újabb megható, megrázó és elgondolkodtató történeteken keresztül mutassa be egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjait. A jól ismert és közkedvelt szereplőgárda a második évadban új női főszereplővel bővül, akit Trokán Nóra formál meg.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor