Még csak pár hete, hogy befejeződött a Trónok harca 7. évada, a stábnak azonban nincs pihenő, hiszen világszerte elkezdődtek az utolsó szezon forgatásának előkészületei. Több kép is napvilágot látott a világsajtóban, jött friss fotó például Észak-Írországból, ahol kerítéssel és “Veszély!” feliratokkal próbálják távol tartani a kíváncsi rajongókat. A lesifotósok azonban bemerészkedtek a lezárt területre, ahol érdekes újdonságot vettek észre Deressel kapcsolatban.

Mégpedig azt, hogy a Starkok főhadiszállása furcsa, vöröses színű jelenleg, ami azért van, mert a díszletet egészen alaposan átépítették. A találgatások szerint mindez azért lehet, mert a sorozatban megjött a Tél, ami Derest sem kíméli. Így az épület egyes részei leomolhattak. Mások szerint az is elképzelhető, hogy a Starkok átépítik a kastélyukat, hogy a Mások ellen jobban védjen.

Ha a 8. évad forgatása ténylegesen is megkezdődik, minden bizonnyal jönnek majd megint a szereplőkről és a munkálatokról a lesifotók, érdemes lesz velünk maradni, mert arról is be fogunk számolni! Az első komolyabb változtatásról nemrég írtunk, hiszen Daenerys a zárószezonban vélhetően új frizurával lesz látható.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi