A Trónok harca az egyik legismertebb olyan sorozat, amely megszenvedte korábban azt, hogy rengeteg rajongója van. Egyes emberek ugyanis odáig elmentek a produkcióval kapcsolatban, hogy kiszivárogtatták például a teljes 7. évad történetét. Ezért az HBO az utolsó 6 résszel kapcsolatban már olyan óvintézkedéseket tett, melyek még a színészeket is megdöbbentik. Nikolaj Coster-Waldau, aki Jaime Lannistert alakítja a Trónok harcában, az Elite Dailynek adott ezzel kapcsolatban nagyon érdekes nyilatkozatot.

“Iszonyúan szigorú szabályok léptek életbe az utolsó évaddal kapcsolatban. Már-már azt mondanám, hogy őrület, ami a forgatáson zajlik. A forgatókönyveket digitálisan kapjuk meg, majd amint felvettük a jelenetet, az elhangzó sorok azonnal eltűnnek a fájlokból. Olyan, mintha egy Mission: Impossible filmben lennénk, önmegsemmisítő funkciót raktak a szkiptbe!” – mondta el a színész.

Legutoljára a Daenerys Targaryent játszó Emilia Clarke beszélt arról, hogy az HBO nagyon komoly szabályokat hozott a Trónok harca fináléjával kapcsolatban. A színésznő megerősítette, hogy a csatorna több befejezést forgat a sorozatnak és még a legfontosabb szereplőknek se árulja el, melyik lesz az igazi, ami képernyőre kerül. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en