Az HBO tavaly októberben jelentette be, hogy 10 epizódos berendelést kapott a Trónok harca első spinoffja, a Targaryen családról szóló House of the Dragon. A produkció George R. R. Martin rendhagyó történelemkönyvét, a Tűz és vért dolgozza fel. A főbb szerepekben, ahogy azt korábban megírtuk, Aegon, Visenya, és Rhaenys Targaryen lesznek láthatóak. Több amerikai lap is meglepő hírről számolt be nemrég, mely szerint a House of the Dragon főszerepére, azaz Daemon eljátszására a Vikingek legnépszerűbb sztárja, Travis Fimmel lehet a legnagyobb esélyes.

A Vikingek 2013-ban debütált a History Channel műsorán, a Ragnar Lothbrokot játszó Travis Fimmel pedig négy évadon keresztül a sorozat legkedveltebb színésze volt. A nézők közül sokan abbahagyták a produkció nézését, miután a kultikus karaktert kiírták a történetből. Fimmel nemrég tért vissza a tévéképernyőre, a hazánkban az HBO GO-n látható sci-fi sorozat, A farkas gyermekei egyik legfontosabb szereplője. Ridley Scott 10 részes alkotása az elmúlt hetekben dupla részekkel volt látható az online videotáron, 2020 egyik legminőségibb újdonsága.

Travis Fimmel a House of the Dragonben egy igencsak problémás karakter bőrébe bújhat ismét, Viserys király öccse rendkívül kezelhetetlen. Egy olyan fickó, aki néha képes emberségesen viselkedni, de ugyanakkor egy igazi szörnyeteg. A Trónok harca első spinoff sorozata 2022-ben érkezik az HBO legutóbbi tájékoztatása alapján.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát