A Trónok harca hatodik évada tavaly ismét rengeteg megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, ami természetesen magával hozta a maga rajongói teóriáit is. A sorozat nézői természetesen azóta is újabbnál újabb elméletekkel állnak elő a történet folytatásával kapcsolatban, nem is sejtve, hogy talán pont az ő elméletük válik majd valóra a későbbiek folyamán. Nicolaj Coster Waldau (Jaime Lannister) egy nemrégen adott interjújában, meglehetősen érdekes nyilatkozatot tett az említett teóriákkal kapcsolatban, amelyek közt szerinte, valóban ott vannak a széria későbbi fordulatai is.

“Ami igazán érdekes, hogy minden évben rengeteg spoiler kerül fel az internetre, amik aztán bekerülnek a nagy körforgásba. Az emberek pedig, ha elég ügyesek, valóban megtalálhatják ezeket az információkat.” Coster-Waldaut ezen kívül a hatodik évad sokat emlegetett fináléjával kapcsolatban is megkérdezték, arról érdeklődve, hogy milyen jövő vár a karakterére. “Biztos vagyok benne, hogy Jaime elfogja hagyni Cerseit. Ez nem is kérdés.” A pillanat egyértelműen arra a pillanatra emlékeztette őt, mikor meggyilkolta az Őrült Királyt.

A színészt zárásként még arról is faggatták, hogy Jaime vajon meggyilkolja-e majd a szerelmét a hetedik évad folyamán. “Nos, ki tudja? Azaz én tudom, de értelemszerűen nem mondhatok róla semmit.”

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en