Alfie Allen számára a Trónok harca 8. évada hozta meg karrierje legnagyobb dicsőségét, hiszen az Emmy-gálán bekerült A legjobb drámai mellékszereplők kategória jelöltjei közé. A díjat végül kollégája, Peter Dinklage (Tyrion Lannister) nyerte meg. Allen az évadok alatt az HBO sikersorozatának egyik meghatározó szereplője lett, azonban a Theon Greyjoyt alakító sztárnak nem volt mindig könnyű a Trónok harca stábjában dolgozni.

“Az elején remek volt a Trónok harcán dolgozni, már-már csodálatos! Aztán a karakteremet elkezdte Ramsay kínozni, Theon pedig testileg és lelkileg is megnyomorodott. Kissé eldurvult a helyzet én pedig megkönnyebbültem, amikor kiderült, hogy a 8. évad után már nem kell ezt a figurát eljátszanom. Nem akarok tiszteletlen lenni az HBO-val vagy a készítőkkel szemben, elfogadtam azokat a fordulatokat, amelyeket a karakteremnek szántak. Még ha színészként másképp is képzeltem volna el Theon sorsát” – árulta el Alfie Allen.

“A színésztársaimmal szerencsére a mai napig jóban vagyunk, külön WhatsApp csoportunk is van, így a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Ők nagyon hiányoznak!” – tette hozzá a színész, akit a nézők legközelebb Taika Waititi új vígjátékában, a Jojo Rabbitben láthatnak majd. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi