A rajongók többsége elég nagy sokkba került attól a képtől, mely legutóbb kiszivárgott a Trónok harca 8. évados forgatásáról. Ez nem is csoda, hiszen az utolsó 6 részben a készítők minden szálat elvarrnak, így lesznek fájó veszteségek is. Ahogy korábban már megírtuk, a Trónok harca stábja Észak-Írország után a Horvátországban lévő Dubrovnikba költözött, ahol Királyváras jeleneteket forgatnak épp. Már két nap után több érdekes dolog is kiszivárgott a munkálatokról, ezeket alább mutatjuk, de vigyázat, mert spoileres információkról és képekről van szó!

Kit Harington is megérkezett ugyanis Dubrovnikba, a színészt Havas Jon teljes menetfelszerelésében látták a rajongók, és sikerrel le is fotózták. Ezek szerint a karakter visszatér még Királyvárba, azt egyelőre viszont nem tudni, hogy azért, hogy újabb tárgyalást folytasson Cersei-ékkel, vagy pedig mert a főváros segítségre szorul.

Emellett a Cersei Lannistert alakító Lena Headey-ről is érkeztek lesifotók, őt aközben lehet jobban megfigyelni, hogy instrukciókat kap a Trónok harca készítőpárosától David Beniofftól és D. B. Weisstől. Természetesen a helyszínen tartózkodik a Hegy, azaz Hafþór Björnsson is, akiről a két főszereplőhöz hasonlóan kiszivárgott egy kép. A szemfüles rajongók kiszúrhatják egyébként, hogy Cersei új, díszesebb ruhát kap az utolsó évadban, mely a jól megszokott fekete színben pompázik újfent.

hirdetés

A forgatás helyszínén az élesszemű nézők kiszúrták David Nuttert, a sorozat egyik kiemelt rendezőjét is, ez alapján Horvátországban épp a 2. vagy a 4. epizódot készítik éppen.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi