Augusztus végén számoltunk be róla, hogy a nézők legnagyobb meglepetésére a Netflix két olyan újonc sorozatát is elkaszálta, amelynek második évadát már korábban berendelte. Iparági források szerint a külvilágtól elzárt, mindenféle felnőtt segítség nélkül maradó kisvárosi tinédzserekről szóló The Society és a különleges képességekkel rendelkező, Sydney nevű lány történetét bemutató Ez így nem oké is a koronavírus-járvány miatt nem kap folytatást. A döntés hátterében az évadról-évadra növekedő büdzsé állhatott és az, hogy a bizonytalan egészségügyi helyzet miatt lehetetlenné vált, hogy a sok emberből álló szereplőgárda biztosan elérhető legyen, amikor a forgatás kezdetét veheti.

Az Insider számolt be róla, hogy az Ez egy nem oké készítője, Jonathan Entwistle nem akarta annyiban hagyni a döntést, megkereste a Netflix képviselőit, hogy engedjék meg neki, hogy az utolsó jeleneteket átszerkesszék. “Szabályosan sokkot kaptunk, amikor az online videotár ilyen körülmények között kaszálta el a sorozatot. Az évad egy hatalmas cliffhangerrel ért véget, Syd egy rejtélyes figurával találkozott, aki azt mondta neki hogy itt az ideje, hogy mindenki rettegjen kettejüktől, mert ez még csak a kezdet.

Direkt így fejeztük be a finálét, hogy felvezessük a folytatást, amiben biztosak voltunk. Újra szerettem volna vágni a befejező jeleneteket, hogy ne legyen dialógus, és a rajongóknak, akik esetleg később látják, ne legyen akkora hiányérzetük, a Netflix azonban nem engedte a dolgot” – árulta el a készítő. A nyilatkozatot követően több amerikai lap is megkereste az online videotárat, hogy kommentálják az esetet, de egyelőre nem érkezett reakció tőlük.

hirdetés
hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en