Az Amerikai Horror Story készítője, Ryan Murphy komoly szerződést kötött a Netflixszel két évvel ezelőtt, ennek a megállapodásnak a részeként mutatkozott be a The Politician című szatíra 2019 szeptemberében. A történet főszereplője Payton Hobart (Ben Platt), aki kisgyerekként a fejébe vette, hogy az Egyesült Államok elnöke lesz, és semmi sem állíthatja meg, hogy bejusson a Fehér Házba.

A széria a modern politikának mutatott görbe tükröt, a nézők körében pedig nagyon sikeres lett. Az online videotár nemrég bejelentette, hogy a produkció június 19-én tér vissza a 2. évadával, a 7 részes szezont még a koronavírus-járvány kitörése előtt felvették. Murphy rossz hírrel is szolgált a rajongóknak, a showrunner ugyanis a Collidernek elárulta, hogy a 3. etapra még sokat kell majd várni, a produkció ugyanis az új részeket követően néhány éves szünetre megy.

A Netflix nemrég azt is bejelentette, hogy június 18-án szintén a 2. évadával tér vissza a The Order című sorozatuk. A produkció tavaly márciusban debütált az online videotáron, a főszerepben egy olyan egyetemista, Jack Morton (Jake Manley) áll, aki gólyaként a vérfarkasok és egy misztikus rend közötti harcok kellős közepén találja magát. A 10 részes folytatás azért is lesz izgalmas, mert a főhős minden emlékét elveszítette, így a készítők előtt ott a lehetőség, hogy a karakterek közötti kapcsolatokat új alapokra helyezzék. A produkció főleg azoknak ajánlható, akik fiatalos limonádét néznének a nyáron, és korábban nem vetettek meg olyan szériákat, mint a Vámpírnaplók vagy az Odaát.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor