Október elején írtuk meg, hogy a Nórát alakító Varga Izabella súlyos égési sérüléseket szenvedett, majd nem sokkal később derült ki, hogy nagy valószínűséggel a sérülés megjelenik a sorozatban, emiatt pedig át kell írni a forgatókönyveket. A múlt hónap közepén pedig újabb Barátok közt szereplőt ért baleset, a Peti játszó Kiss Péter Balázsnak egy félresikerült lépésnek köszönhetően elszakadt a jobb lábában az elülső keresztszalag. Megműtötték és több hónapos rehabilitáció vár rá.

Egy hónapon belül most egy harmadik szereplője is balesetet szenvedett a sorozatnak. A Berényi Balázst alakító Aradi Balázsnak egy üvegajtó roncsolta meg a kezét.

“Szombat délelőtt egy szerencsétlen baleset során nagy lendülettel rohanva áttenyereltem egy váratlanul, előttem hirtelen becsukódó ajtó üvegablakán. Az üveg darabokra tört, én pedig nagyon csúnyán szétvágtam a tenyerem és a mutatóujjam. Idáig csak filmekben, vagy maszkmesterek munkájaként láttam hasonló sérüléseket. Rengeteg vér, sokkos állapot, ájulásközeli leizzadás. Szerencsére mellettem volt egy barátom, aki azonnal mentőt hívott, és segített elszorítani a vérzést” – írta Balázs az Instagram oldalán.

hirdetés

Hosszú felépülés vár, de a Barátok köztből nem tűnik el. “Altatásos műtétre volt szükség, az inakat és több ideget is össze kellett varrni. Óriási szerencsém van, most már az összes ujjamat tudom mozgatni valamennyire, de ahhoz, hogy a kezemet újra rendesen tudjam használni, jó pár hónapos regenerálódásra és fizikoterápiára lesz szükség. Természetesen az élet nem áll meg, a sorozatban ugyanúgy folytatom az eddigi munkám. Az, hogy ezt a készítők miképpen oldják meg, majd az adásokból fog kiderülni” – tette hozzá Aradi Balázs. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor