A Jóban Rosszban 2005-ben, 12 éve indult a TV2-n, tavaly ősz óta pedig a SuperTV2-n látható. Kilenc éve a Show and Game gyártja a második legrégebbi magyar, napi sorozatot. Az első öt évben a TV2-vel közösen készítették a Csillagkút hétköznapjait bemutató szériát, négy éve pedig egyedül a Show and Game.

2015 őszéig a Paprika Latino mellett a Show and Game volt a csatornacsalád egyik legnagyobb gyártója. Mióta Andy Vajnáék megvásárolták a TV2 Csoportot, azóta viszont szinte minden műsort átvett az RTL Klub korábbi fő beszállítója, az IKO. A Jóban Rosszbanra azonban hosszútávú szerződése van a Show and Game-nek, mely úgy tudjuk valamikor mostanában jár le.

A SorozatWiki információi szerint a sorozat gyártását nem meglepő módon az IKO veszi át, melyet a stábnak a múlt héten jelentettek be, valamint azt is, hogy az átadás-átvételi folyamat megkezdődött. A váltással kapcsolatban megkerestük a csatornacsaládot, ahol a hírt megerősítették.

hirdetés

“A Show and Game szerződése valóban lejár a közeljövőben így a továbbiakban a TV2 Csoport stratégiai partnere, az IKO gyártja majd a Jóban Rosszbant” – válaszolta a TV2 Csoport a SorozatWikinek.

Érdekes egybeesés, hogy Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató májusban a Media Hungary-n jelentette be, hogy ősztől dupla részekkel folytatódik a Jóban Rosszban a SuperTV2-n. A váltás, amikor a gyártási folyamat átáll a napi két epizódra, szintén valamikor mostanában lehet esedékes.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en