Az egyik legnagyobb amerikai tévécsatorna, a CBS több népszerű sorozatából is új évadot rendelt be. A produkciók között van két reboot, de az akciószériák és a jogi drámák rajongói is örülhetnek. A legtöbb sorozatnál a papírforma érvényesült, tehát várható volt a berendelés, de volt azért egy-két cím, ahol erősen rezgett a léc. Lássuk mely szériák rajongói örülhetnek a biztos folytatásnak.

A Hawaii Five-0 modernizált változata 2010-ben indult el az amerikai CBS-en, most pedig a produkció 10. évadát rendelte be a csatorna. Az 1968 és 1980 között futott eredeti széria 12 évadot ért meg, ha az új verzió is tartani tudja a nézettségét, elképzelhető, hogy utoléri a klasszikus Hawaii Five-0-t. A CBS-en valószínűleg semmi nem fog múlni, mert a cégnél szeretik hosszú ideig képernyőn tartani a nyomozós sorozatokat. A Hawaii Five-0 mellett a csatorna berendelte a MacGyver 4. évadát is, mely a rázós kezdése és a negatív kritikák ellenére is bejáratott cím lett mostanra.

Az akciósorozatok rajongóinak jó hír, hogy a CBS bekérte a SEAL Team és a SWAT – Különleges egység folytatását is, mindkét produkció a 3. évadával érkezik majd. Biztosan jön még a csatornára a Madam Secretary című politikai dráma 6. etapja és a Bull című jogi széria 4. szezonja.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en