Május elején derült ki, hogy Hajdú Péter lett a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, mely két tévécsatornát, a LifeTV-t és az OzoneTV-t is üzemelteti. Kinevezése után a televíziós szakember rögtön drasztikus változásokat hozott, rossz nézettségük miatt megszüntette az eddig futó saját gyártású produkciókat, köztük a Szulák Andrea által vezetett Nyugi! Köztünk maradot és a Női titkok Várkonyi Andival című műsort is. Hajdú Péter döntésére reagálva Szulák Andrea nem sokkal később bejelentette, hogy távozik a LifeTV-től. A Story magazin most arról számolt be, hogy az ismert műsorvezető 18 év után úgy döntött, hogy visszavonul a televíziózástól.

“Foghatnám a pandémia által létrejött nehéz helyzetre, és megannyi kifogást kereshetnék, hogy miért vágyom most egy kis csendre, de az az igazság, hogy elfáradtam. Elfáradtam a folytonos alkalmazkodástól az új helyzetekhez, az új emberekhez, az új szabályokhoz, amit a médiában való részvétel óhatatlanul magában rejt, és rájöttem, hogy az én igazi közegem nem ez!” – indokolta döntését a műsorvezető.

Szulák Andrea tévés karrierje 2002-ben indult el, első saját műsora, a Szulák Andrea Show 5 évig futott a TV2-n, ezt követően 2008-ban a Szulák és mást, 2009-ben pedig a 6 órai teát vezette a Magyar Televíziónál. A műsorvezető később visszatért a TV2-höz, olyan műsorokban szerepelt, mint Az ének iskolája és A Nagy Duett. LifeTV-s talkshow-ja, a Nyugi! Köztünk Marad 2019-ben került először adásba.

hirdetés
hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en