Az ABC tegnap jelentette be, hogy az egyik legnépszerűbb sorozatát, a Modern családot berendelik egy újabb, 11. évadra, ami viszont már az utolsó szezonja lesz. A széria még 2017-ben kapott két etapos berendelést, amikor a csatornának sikerült leszerződnie a legfontosabb színészekkel is. Ez a két év most májusban a 10. etap végével telik le és az ABC úgy érezte, hogy itt a vége. A széria nézettsége a 6. évadtól folyamatosan csökkent, mára már csupán fele annyian nézik, mint az első 5 szezont. A népszerű sorozat közben nem kevesebb, mint 22 Emmy-díjat nyert az elmúlt 10 évben és a mostani etap az alacsonyabb nézettség ellenére is Amerika negyedik legnézettebb szitkomja.

A produkció legutóbbi epizódja január 30-án volt látható az amerikai képernyőkön, ami a 224. rész volt. Ha tartja magát az ABC a megszokott 22 részes évadhoz, a Modern család megélheti akár a 250 részt is az utolsó évaddal. Mindenesetre az már biztos, hogy miután az írók és a producerek tudják, hogy a 11. etap lesz az utolsó, egy a sorozathoz méltó befejezést tudnak írni.

Itthon a rajongók februártól 10-től láthatják a sorozat legfrissebb, 10. évados epizódjait az HBO3-on, illetve az HBO GO-n.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor