Október 17-én indult a Celeb vagyok, ments ki innen! 6. évada. Az RTL Klub produkciójának 2. részében a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani bemutatta a műsor új szereplőjét, a levélhordó kisfiút. Az általuk Pedrítónak nevezett kolumbiai, magyarul nem értő gyermek minden kérdésre azt a választ adta az adás során, hogy ‘Sí, senor’. A fiúval Vadon folytatott egy párbeszédet, amit a nézők erősen kifogásoltak.

hirdetés

A jelenet során ugyanis olyan kérdések is elhangoztak, mint az „Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?”, vagy “Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?”. A nézők szerint ezzel megalázó helyzetbe hozta Vadon a kisfiút. Az idei évad kitalált története, hogy Vadon Janit mindenki ismeri Kolumbiában, mert egy előző életében fontos személy volt ott. Az első adásokban eljátszották, hogy mindenki megismeri, teljesítik amit kér és Istenként tisztelik. Ennek a játéknak volt ez a folytatása. A műsorvezető a következő adás elején bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott a jelenettel, hiszen elmondása szerint a célja nem ez volt, ironizálni szeretett volna. Elárulta, hogy tanult az esetből, és nem fog többet ilyen előfordulni.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság állampolgári bejelentés nyomán azonban vizsgálatot indított a műsor keddi adása miatt. A Blikk az üggyel kapcsolatban megkereste a Médiatanácsot.

“A Hatóság állampolgári bejelentés alapján, hatósági ellenőrzés keretében már vizsgálja a műsorszámot. A hatósági ellenőrzés jelenleg folyamatban van, amennyiben ennek eredményeként jogsértés merül fel, a Médiatanács eljárást indít és dönt az alkalmazandó jogkövetkezményről”

– írta a lap kérdésére az NMHH.

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei