Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója szeptember elején bejelentette, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! 6. évada a Nyerő Páros után lesz látható az RTL Klubon. Most kiderült a pontos premierdátum is. A reality 6. etapja október 17-én indul a csatornán. A produkció hétköznaponként 21 órakor és hétvégenként 19 órától kerül képernyőre az RTL Klubon. Azt is nyilvánosságra hozták, hogy Janicsák Veca, Nyári Dia, Lengyel Ferenc és Curtis is szerepelni fog az idei évadban. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

Ismét celebet próbáló kihívásokkal várja a vadon a hírességeket, akik szembenézhetnek legnagyobb félelmükkel is, a legendás műsorvezető párossal, Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival, a Celeb vagyok, ments ki innen! (Gyártó: Paprika Studios) legújabb évadában. Azonban a versenyzőkre további megpróbáltatások is várnak; többek között el kell viselniük az éhséget, a kolumbiai dzsungel változatos, ám annál ijesztőbb állatvilágát, az időjárás viszontagságait és nem utolsó sorban egymást, miközben extrém játékokban kell bizonyítaniuk rátermettségüket, vagy éppen megküzdeniük az élelmükért.

Persze a celebek mindennapjait nem csupán Jani és Balázs alakíthatja. Ahogy eddig is, a nézők most is szavazhatnak arról, hogy kinek könnyítik, vagy keserítik meg a dzsungel létét, vagy éppen arról dönthetnek, hogy kimentik-e a hírességet a vadonból, vagy még hagyják, hogy „élvezze” a semmihez sem hasonlítható körülményeket.

Több, mint egy tucat híresség vág neki a nem mindennapi kalandnak. Janicsák Veca énekesnő, Nyári Dia színésznő, Lengyel Ferenc színész és a rapper Curtis már biztosan versenybe száll a Dzsungel Királya, vagy Királynője címért, hamarosan pedig azt is eláruljuk kik azok, akik szintén vállalják a kihívásokat, amelyeket a kolumbiai dzsungel és a műsorvezetők biztosítanak.

Celeb vagyok, mentski innen! október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként 19:00 órától az RTL Klubon. Az adások visszanézhetők az RTL Moston.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát