Idén lesz 20 éves a Barátok közt, melyben az elmúlt két évtizedben rengeteg szereplőváltozás volt. Mára csak négyen – a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán, a Balogh Nórát megformáló Varga Izabella, a Novák Lacit játszó Tihanyi-Tóth Csaba és a Vili bácsit megszemélyesítő Várkonyi András – maradtak azok közül a színészek közül, akik a kezdetek óta láthatóak a sorozatban. Most azonban újra feltűnik a produkció egyik korábbi legfontosabb szereplője.

A ma esti, csütörtöki Barátok köztben visszatér a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit – tudta meg a Blikk. A színésznő 2014-ben távozott a sorozatból, azóta ugyanebben az évben, valamint 2016-ban tűnt fel rövidebb ideig az RTL Klub napi szériájában. Ábrahám Edit a bulvárlapnak elárulta, hogy most is időszakosan tér csak vissza, de a jövőben el tudná képzelni, hogy újra gyakrabban tűnjön fel a Barátok köztben.

Claudia a történet szerint évek óta Olaszországban él és most Hannához utazik Magyarországra. Berényi Miklós ősellensége, Juli anyukája és Attila régi szövetségese várhatóan most is alaposan felkavarja a Mátyás király tér életét. (Fotó: RTL Klub)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz