Idén lesz 20 éves a Barátok közt, melyben az elmúlt két évtizedben rengeteg szereplőváltozás volt. Mára csak négyen – a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán, a Balogh Nórát megformáló Varga Izabella, a Novák Lacit játszó Tihanyi-Tóth Csaba és a Vili bácsit megszemélyesítő Várkonyi András – maradtak azok közül a színészek közül, akik a kezdetek óta láthatóak a sorozatban. Most azonban újra feltűnik a produkció egyik korábbi legfontosabb szereplője.

A ma esti, csütörtöki Barátok köztben visszatér a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit – tudta meg a Blikk. A színésznő 2014-ben távozott a sorozatból, azóta ugyanebben az évben, valamint 2016-ban tűnt fel rövidebb ideig az RTL Klub napi szériájában. Ábrahám Edit a bulvárlapnak elárulta, hogy most is időszakosan tér csak vissza, de a jövőben el tudná képzelni, hogy újra gyakrabban tűnjön fel a Barátok köztben.

Claudia a történet szerint évek óta Olaszországban él és most Hannához utazik Magyarországra. Berényi Miklós ősellensége, Juli anyukája és Attila régi szövetségese várhatóan most is alaposan felkavarja a Mátyás király tér életét. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban