Ábrahám Edit 15 évig alakította a Barátok közt egyik legjelentősebb karakterét, Berényi Claudiát. A népszerű színésznő végül 2014-ben hagyta ott a sorozatot, mely a produkció történetének egyik legjelentősebb távozása volt. A széria alapszereplőjét az elmúlt években a nézőknek nem kellett teljesen nélkülözniük, ugyanis néhány alkalommal – igaz mindig csak néhány epizód erejéig -, feltűnt a Mátyás király téren. Most azonban az RTL Klub napi sorozatának nézőinek remek hírünk van.

A Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit 5 év után újra főszereplője lesz a sorozatnak – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. A színésznő mától lesz újra látható a szériában és végleg visszatér az RTL Klubra.

“Amikor bemegyek a stúdióba, mindenki örül nekem, az egész stáb és a kollégák is. Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire fog hiányozni ez a szerep, de nagyon jó érzés, hogy kellek, hogy szeretnek a nézők. Nagyon jó volt visszatérni – most úgy igazán, és nem csak látogatóba. Kellett ez a kis szünet, de a boldogsághoz fontos, hogy szakmailag is jól érezzem magam és azt hiszem most ismét jó helyen vagyok. Természetesen lesz egy s más a kőkemény üzletasszony tarsolyában… Claudia újra a régi, én pedig végre megint kiélhetem magam a szerepben. Imádom és kiélvezem minden percét, lubickolok benne” – mondta Ábrahám Edit a visszatérése kapcsán a SorozatWikinek.

hirdetés

Nemrég beszélgettünk a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károllyal, ahol azt is elárulja, hogy hosszútávon maradna-e a Barátok köztben. Az interjú itt olvasható.

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját