December 27-én debütált a TV2 legújabb napi sorozata, a Doktor Balaton. Azóta minden hétköznap este 19:40-19:50 körül látható a csatornán. A SorozatWiki nézettségi elemzéseiből jól látszik, hogy az év elején közepes számokat hozott, január végén jól ment, de februártól folyamatosan esik a nézettsége. Miközben a múlt héten a Keresztanyu átlagosan 17,1 százalékos közönségarányt hozott 18-49-ben, addig a Doktor Balaton csupán 11,2 százalékot, mely gyengének számít.

A TV2 Csoport kedd délután bejelentette, hogy február 26-án lekerül a Doktor Balaton a képernyőről, ugyanis véget ér az 1. évad. Ezzel több probléma is van. A SorozatWiki információi szerint a Doktor Balatonból nyáron és ősszel 80 részt vettek fel és úgy tudjuk, mind a csatornánál, mind a sorozatot gyártó ContentLab&Factorynál eddig ezt tekintették a széria 1. évadának. Így valószínű, hogy a csatornánál a rosszabb nézettségi eredményeket látva dönthettek úgy, hogy kettébontják az évadot, ezzel eltakarva a valóságot. Ebből következik, hogy valószínűleg nem amiatt veszik le a sorozatot, mert tervezetten most ért volna véget az első évada.

A médiavállalat közleménye hatalmas nézettségi sikerként emlegeti a Doktor Balatont, miközben mára gyenge-közepes számokat hoz. A Doktor Balaton “2. évada” a közlemény szerint még idén érkezik, de ennél többet nem árultak el. A döntés következtében márciustól 40 perccel korábbra kerül az Exatlon Hungary és 20:25 helyett 19:40-kor fog kezdődni.

hirdetés
hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára